Happy old year!


And just in the next to the last day of the year, a picture that entirely and properly represents it:


There are some clouds but also blue sky representing bad and good moments, sun but also clouds representing how things are exactly the way we expect, a lot of nature and craziness, the best running partner I ever met, and there is, of course, distance.


This last one is, actually, the word of the year:

Distance in the sense of how far I had to go through until my dream to be here came true, but also, obviously, the amount I ran!

#running #happy #newyear #netherlands #trailrun #love #lovestory #dream

10 views0 comments

Recent Posts

See All

Ik vertrok

Ik was er niet helemaal klaar voor, maar ik was klaar met het wachten. Na het verkopen van (bijna) alle mijn bezittingen, sloot ik precies 5 jaar geleden de deur van mijn appartement in São Paulo voor

Nieuwe taal nieuwe ik

Door het leren van een nieuwe taal heb ik een "nieuwe ik" ontdekt. Bijvoorbeeld, met betref tot netjes spreken, zou mijn moeder (als ze Nederlands kon), heel trots zijn. Ik ken en gebruik in deze taal