Aanvullen of aanvoelen

"Het mooiste zou zijn als we uiteindelijk elkaar aan kunnen voelen".


- jij bedoelt "aanvullen", of niet soms?!


"Ja, dit!" reageerde ik, wetend dat mijn "u" mijn grootste zwakke punt is en lietend duidelijk zien dat ik op dat moment niet aan wou beginen.


Meestal wil ik eraan werken, hoor. Maar soms ook niet: soms wil ik gewoon mijn punt maken en door...


Maar nu dat ik terug aan mijn opmerking denk, realiseer ik me: na één jaar geen hand kunnen geven, wie wil nou niet ook elkaar aan kunnen voelen?!?!?

Recent Posts

See All

Het was weer zo'n gewone dag (voor zo ver dat in ons team bestaat) op het werk toen Carolien haar punt maakte: (C)-Weet je, het is mooi gezegd dat mensen moeten gewoon hun werk leuk vinden. Maar eigen

Toen mijn Nederlands lexicon nog klein(er) was, ontdekte ik dat ik snel nieuwe woorden "op voorraad" kon krijgen als ik maar achtervoegsels aan bekende woorden wist toe te voegen. Een achtervoegsel is

De vakantie is voorbij en naast mijn e-mails en apps moet ik ook wat Nederlands inhalen. Er waren 2 weken waar ik heel weinig Nederlands heb gesproken en dat merk ik. Vandaag tijdens een vergadering l