Beterscha(a)p

Een collega meldde zich ziek. Ik reageerde (en meende):


- Ik wens je veel beterschaap. Pas aub goed op jezelf!


Zijn antwoord kwam snel:

- Wat een lieve reactie van je. Ik vraag me alleen af: vind je mijn schaap niet goed genoeg?! 😅


Nou ja, zeg...die aa's wéér!!!!

Het is "beterschap", Adriaanaa!!!!! Scháp.


Word ik trouwens hier ooit beter in?!

Vindt.jij?

Hoop.Ik.

Beter.Schaap.

10 views0 comments

Recent Posts

See All

Kon(t)...

Heel erg in het begin, toen ik nog de basis van deze geweldige taal zat te leren, appte ik Bas: - jij konT beter los laten! Logisch toch? Die T...: Ik kan - ik kon jij kunt - jij "kont" wij kunnen - w

Verderkijker

Tijdens het lezen kwam ik een nieuwe woord tegen. Bas zat naast me en ik vroeg hem: - Verrekijker? Wat is dat? Hij reageert met een gebaar: duimen en wijsvingers aan elkaar en dat op zijn ogen. - "Aha

Taal leren

Een taal (echt) leren is een van de leukste, maar ook frustrerende dingen die ik in mijn volwassen leven heb gedaan. Ik ben inmiddels vier jaar ermee bezig en ik probeer hier vooral de grappige kant v