Beterscha(a)p

Een collega meldde zich ziek. Ik reageerde (en meende):


- Ik wens je veel beterschaap. Pas aub goed op jezelf!


Zijn antwoord kwam snel:

- Wat een lieve reactie van je. Ik vraag me alleen af: vind je mijn schaap niet goed genoeg?! 😅


Nou ja, zeg...die aa's wéér!!!!

Het is "beterschap", Adriaanaa!!!!! Scháp.


Word ik trouwens hier ooit beter in?!

Vindt.jij?

Hoop.Ik.

Beter.Schaap.

15 views0 comments

Recent Posts

See All

Afgetrokken

Het was maart 2018 en we gingen op bezoek bij iemand. We reden weg toen ik een appje stuurde aan diegene die op ons wachtte: - "We zijn afgetrokken!" Altijd leuk hoe mensen ons lachend ontvangen...!

Wat een schattige poeppie!!!

"Ze hebben een poep gekregen. Hij is zo schattig!!!" Het was een puppy, natuurlijk. Het "oe" en "u" niet goed kunnen onderscheiden blijft mijn gevaarlijkste fout, blijkbaar.... Huur en hoer, poep en p

Aanvullen of aanvoelen

"Het mooiste zou zijn als we uiteindelijk elkaar aan kunnen voelen". - jij bedoelt "aanvullen", of niet soms?! "Ja, dit!" reageerde ik, wetend dat mijn "u" mijn grootste zwakke punt is en lietend duid