Dag 1: naar Oscar toe!

Na mijn vaccinatie in Vendaam en een strategische appel-stop, was ik precies om 14:06uur officieel vertrokken.


Na ietjes meer dan 4 uur kwam ik in Maastricht aan.

Onderweg niks bijzonders of opwindends: gewoon A-wegen gevolgd.

Het was drukker dan ik had verwacht met af en toe ook wat file - wat de motor nog voordeliger maakt.


Rachel, Louis en Oscar verwelkomden me met huisgemaakt pizza (die kennen me goed!!!) en daarna gingen we een stukje wandelen in een pogging om mijn kont terug naar het origenele formaat te krijgen.


Ze hebben me hun nieuwe huis laten gezien (die wordt verbouwd) waarna we ijsjes gingen halen.Het is inmiddels 21:32 en ik lig al in bed!

Morgen kijken hoe ik me voel en, als goed is, verder richting Zuid!

Linda doet het hartstikke goed. Ik ben trots op mijn meid!!!


Totale km stand: 371,6

Recent Posts

See All

Het was maandag 8 uur in de ochtend. Ik zat al zo'n twee uur te werken, waardoor de excuus "ik was nog niet helemaal wakker" vervalt. Ik ontving een digitale flyer die duidelijk gericht op ouderen was

Bijna 6 jaar geleden vertrok ik en liet ik al mijn geliefde -behalve mijn honden- achter. Om mijn moeder gerust te stellen belofte ik om in principe minstens één keer per jaar haar te bezoeken - en da