Dag 10: halve meer, spelletjes en onweer

De weersverwachting voor vandaag was niet echt positief: omweer en veel regen stonden op het programma. Daardoor besloot ik toch een rondje om het meer te gaan lopen ipv (opnieuw) hoogtemeters te gaan vreten.Ik moet wel toegeven dat ik de bergen, hoe klein ze hier ook zijn, best imposant vind om daar 100% ontspannend in mijn eentje te gaan lopen. Ik respecteer ze wel, en als ik terug kijk naar de afgelopen week, wordt ik stiekem een beetje trots op wat ik gedurfd en gedaan heb.


Maar vandaag vertrok ik vóór het ontbijt en nam één appel, water en één gel mee. Het rondje was 27km en ik liep best lekker ondanks het constant zoeken naar de juiste route (die wijkt soms van het water af, steekt de autoweg over en komt later weer terug).
Na 12km las ik dat de pad verderop afgesloten was vanwege een ongeluk en dat ik niet door mocht. Dan maar omdraaien, helaas.Op dat moment was ik ook ingehouden door het onweer en werd in no-time compleet nat. Op zich ook lekker. Mooi en verfrissend!
Na 20km kreeg ik eindelijk een beetje trek en besloot dat tijd was voor een gel. Op dat momen besefte ik me ook dat hoewel ik bijna weer "thuis" was, ik maar nog 2km door moest lopen (en terug) om te minste de afstand van mijn originele plan te halen.Eenmaal thuis werden Ro en ik door Vitto - die door het slechte weer zich verveelde - uitgenodigd voor spelletjes.Daarmee bleven we de hele middag bezig en inmiddels liggen we Formule 1 (met chips en onder de dekens) te kijken.Dáár doe ik het ook voor:

Het is natuurlijk leuk om nieuwe dingen te zien en doen, mooie plekken ontdekken of samen avonturen beleveren, maar het eenvoudig raakt me inmiddels ook. Ik weet zeker dat ik momenten zoals deze voor altijd in mijn hart zal bewaren.
Recent Posts

See All

Op 4 Mei 2016 kwam ik bang maar tegelijkertijd droom en-hoopvol in Nederland aan. Ik was hier vaker geweest, maar nooit eerder had ik mijn honden meegenomen: een teken van mijn (serieuse) intenties d