Dag 14 - ups & downs

Vanochtend heb ik heel rustig aan gedaan: eerst een rondje wandelen langs het centrum van Zürich en daarna wat boodschappen gedaan voor de komende dagen. Ik heb altijd snacks bij me voor noodgevallen - en gisteren aat ik mijn laatste appel.


Simone had een langere lunchpauze geregeld zodat we samen een rondje konden lopen. Een uur of 11:30 gingen we uit om nog een land af te tikken op onze lijst: we hebben al in Brazilië, Frankrijk en nu ook in Zwitserland samen gelopen! Nederland is de volgende, beloofde ze toen ik een paar uurtjes later afscheid van haar nam.Het weervoorspelling was goed. Ik zette koers naar Noordwest en reed gedurende 3,5 uur - meestal in de regen!!! Om 19uur besloot ik to call it a day en reed een camping in. Het is zéker geen camping die ik bewust zou kiezen: druk en kinderen in overvloed. (zet video audio aan en je zult me begrijpen)
Toen ik de camping op reed werd ik door een paar jongens nog gevolgd tot mijn vak: die vonden blijkbaar mijn motor dé sensatie van de dag. Arme kerels: die missen vast hun videogames.


Aanywas, ook in de regen zette ik mijn tent (nog geen naam gegeven. Suggesties?!) op. En heb daarna gelijk erin gekropen om mijn broodje te eten.Voor mijn kei-nat-motorpak heb ik een plek in de WC gevonden. Ik hoop dat ze morgen ochtend droog zijn, want ik wil hier snel weg.


Het is nu droog. Ik hoop van harte dat morgen zo blijft, want ik ben de lol van het rijden inmiddels een beetje kwijt.

Ik rijd morgen richting Noord. In heb de Ardennen in mijn hoofd, maar nogmaals: ik zie morgen wel waar ik uitkom!


Voor nu, bonne nuit mon amours!!!
---- leuke feitjes-----


- Actuele kmstand : 2.245km

- Linda drinkt gemiddelde 3.2l per 100km

- We hebben tot nu toe door 6 landen gereden: Nederland, Duitsland, Zwitserland, Italië, Oostenrijk en Frankrijk.

- Nederland heeft de duurste benzine. Oostenrijk de goedkoopste (tot nu toe)

- Sinds mijn vertrek spreek ik bijna dagelijks (live) Portugees. Ik werd hier in de camping door Nederlanders benaderd en het voelde raar om weer Nederlands te spreken!Recent Posts

See All

Op 4 Mei 2016 kwam ik bang maar tegelijkertijd droom en-hoopvol in Nederland aan. Ik was hier vaker geweest, maar nooit eerder had ik mijn honden meegenomen: een teken van mijn (serieuse) intenties d