Dag 16: camp, run & ride

Nogmaals sliep ik super lekker in mijn tent. Dat is zeker iets dat ik vaker wil gaan doen. Het komt waarschijnlijk door de frisse lucht en de wildrust, want de matras is niet echt een vijfster.


Ik was iets na 7:30 wakker, en na het manuvreren om me in mijn tent om te kleden ging ik gelijk lopen.Uiteindelijk 30km met nog 1.000 hoogtemeters. En dat ging ook goed, hoewel de invloed van de afgelopen dagen (en bijhorende hoogtemeters) er opmerkelijk waren. Ik ben moe, maar tegelijkertijd vol vernieuwde energie. Een heel bijzonder gevoel die ik al lang niet had. Maak me denken aan de vroegere dagen op de zee.


Na het lopen en douche wilde ik nog graag een rondje gaan rijden gezien het eindelijk weer eens lekker weer daarvoor was. We hebben in de buurt wat leuke bochtjes én een supermarkt gevonden. Linda is uitgelaat en de voorad is vol.


Maar het is ook bijna tijd om naar huis te gaan. Morgen mag Linda weer eens binnen slapen - en ik mag ook mijn jongens zien en knuffelen!

Nog een paar uurtjes door rijden: geen bergen en geen bochten -

Recht-toe-recht-aan naar het Noorden!Recent Posts

See All

Op 4 Mei 2016 kwam ik bang maar tegelijkertijd droom en-hoopvol in Nederland aan. Ik was hier vaker geweest, maar nooit eerder had ik mijn honden meegenomen: een teken van mijn (serieuse) intenties d