Dag 3: Dagje Switzerland

Vandaag zijn Sarah en ik uit geweest voor een bergwandeling.


Het is bijna onmogelijk te beschrijven hóe mooi het was én hoe verheugd ik ben over hier te kunnen zijn: hier in de zin van hier "hier" , maar ook in de zin van "wat ik aan het doen ben" - vandaag, maar ook met mijn leven.


De berglucht, de natuur en de dieren maken duidelijk wát met mij.
Na 1,5 uur lopen kwamen we bij de Seealpsee, waar we bij het water nog hebben gepicknickt.
Daarna liepen we nog 50' door en waren we nét voor het onweer bij de auto.Hoewel ze de beste vriendin van mijn zus is, ik mag Sarah ook heel graag. We kennen elkaar al een jaar of 15 en we hebben niet vaak contact, maar áls we contact hebben is het altijd goed. Tijdens het lopen hadden we vandaag ook heel diep en betekenisvolle conversaties - iets wat bij ons altijd heel spontaan gebeurd.Eenmaal thuis ging ik nog een korte rondje hardlopen en daarna hebben we samen naar de route richting Italië gekeken. Er zijn een paar aantrekkelijk passen waar ik morgen heel graag langs wil rijden.


Wat ik precies ga doen ligt voornamelijk aan het weer, maar ik hoop morgen avond met mijn favoriete Italianen aan tafel te kunnen eten!

Recent Posts

See All

Op 4 Mei 2016 kwam ik bang maar tegelijkertijd droom en-hoopvol in Nederland aan. Ik was hier vaker geweest, maar nooit eerder had ik mijn honden meegenomen: een teken van mijn (serieuse) intenties d