Dag 5: Nostalgie

Na een kort maar krachtig nacht slapen werd ik vandaag vroeg wakker en ging dan gelijk buiten spelen. Ik nam een appel mee en vertrok zoekend naar een mooie plek om die op te eten. 3km en 800hm later kwam ik hier terecht:
Bijna drie uur en 11km later kwam ik helemaal blij en tevreden terug, maar kreeg geen rust tot dat ik de Basketbaluitdaging van Vittorio aan ging. We spelden nog voor een uurtje terwijl Ro de lunch voorbereide.


Na het eten zijn we naar Garda meer gegaan. Er is daar deze week een zeil wedstrijd: de Laser EK voor masters (35 plusses).Laser is de boot waarin Roberta en ik grotendeels van onze zeilcarrieren mee hebben gevaren. Ik ben inmiddels meer dan 15 jaar geleden mee gestopt, maar de sfeer van vandaag maakte wel wat met mij. Het waren leuke tijden!


Het was ook best tegenstrijdig te beseffen dat ik al oud genoeg ben om mee te doen aan een masters wedstrijd. Maar we hebben vandaag veel bekende mensen van onze vroegere/actieve tijd weer ontmoeten. Best nostalgisch!


Na dat ik op de hoogte werd gebracht over alles wat in die wereld veranderd is, reden we terug naar huis.


Het voelt goed om hier te mogen/kunnen zijn!

Recent Posts

See All

Op 4 Mei 2016 kwam ik bang maar tegelijkertijd droom en-hoopvol in Nederland aan. Ik was hier vaker geweest, maar nooit eerder had ik mijn honden meegenomen: een teken van mijn (serieuse) intenties d