Dag 9: rijden en lopen


Vandaag ben ik de dag begonen met een mooie rit met Linda richting Bagolino, waar ik vervolgens een rondje ging lopen.

Mijn loopjes van deze week zijn een mix van hiking en dribben. Waar het lukt probeer ik natuurlijk te gaan rennen, maar ook de afdalingen zijn hier mij best technisch. Slechter of zwakker word ik in ieder geval niet!!!


Ik liep waar we in het winter vaak hebben geskied en amuseerde me genoeg! Het bereiken van 2.000hm was stiekem een doel voor vandaag - en daarin heb ik ook geslaagd.


Voor de klim koos ik vaak voor de steile stukjes die namelijk geen officiële padden waren: goed voor de benen en voor de geest!!!De afdalingen liep ik vooral via wat in de winter skipistes waren. Ook best steil af en toe.


Na 12km kwam ik weer bij Linda terecht en genietend van de uitzicht ging ik nog een appeltje eten voordat ik mijn motorpak weer aantrok. Na een uurtje rijden was ik bijna thuis toen ik spontaan besloot nog die weg waar ik gisteren liep te rijden: het was inderdaad heel leuk op de motor. Onderweg terug trof ik nog Ro en de boys bij een kruispunt en ze vroegen of ik mee kwam eten: zéker weten!


De rest van de middag bracht ik vooral thuis met mijn boekje. Vanavond hebben ze familie bezoek en gaan ze mee uit eten. Ik pas. Eerlijk gezegd heb ik vandaag niet zo veel zin in al die gepraat met derden. Dat is het mooiste van mijn relatie met Ro: we hebben vaak voldoende aan elkaars aanwezigheid. Niks moet verder! Natuurlijk kwam ik om haar te bezoeken en wil ik zoveel tijd mogelijk met haar doorbrengen, maar gewoon hier zijn als ze thuis komt van werk of andere sociale plichten is ook goed!!! Dus: avondje rust voor me in de gezelschap van Ziggy en mijn boek. Het bevalt me wel. Lekker vroeg naar bed!!!


Inmiddels ben ik ook (rustig) begonen met het denken aan mijn terugreis: Ro en de boys willen graag Woensdag a.s. naar hun huis in Croatie (waar ik afgelopen jaar ben geweest) en hoewel ik van hun hier nog mag blijven voor zolang ik maar wil, denk ik dat ik dan ook vertrek. Waar naartoe? Dát laat ik nog even los...


Hoe mooi is dat?... Die los laten...

Parel van de dag: We waren met zijn drieën in gesprek toen Ro tegen Carlos en mij zei: - Dat komt doordat jullie altíjd met elkaar mee eens zijn! Waarna Carlos en ik gelijk én tegelijkertijd reageerden: (C): já! (D): nee!

Recent Posts

See All

Op 4 Mei 2016 kwam ik bang maar tegelijkertijd droom en-hoopvol in Nederland aan. Ik was hier vaker geweest, maar nooit eerder had ik mijn honden meegenomen: een teken van mijn (serieuse) intenties d