Het is maar hoe je ernaar kijkt...Een open brug kun je als belemmering of als cadeau zien. Wie mij al een tijd volgt weet dat ik bijna dagelijks (en dat is níet overdreven) een open brug tegemoet rijd. In het begin werd ik gewoon boos en onrustig van. Inmiddels accepteer ik dat ik daar niks aan kan doen en geniet ik van die momenten waarin ik - midden in de drukte van mijn werkdagen - niet veel anders kan dan in stilte naar de omgeving kijken.

Recent Posts

See All

Het was maandag 8 uur in de ochtend. Ik zat al zo'n twee uur te werken, waardoor de excuus "ik was nog niet helemaal wakker" vervalt. Ik ontving een digitale flyer die duidelijk gericht op ouderen was

Bijna 6 jaar geleden vertrok ik en liet ik al mijn geliefde -behalve mijn honden- achter. Om mijn moeder gerust te stellen belofte ik om in principe minstens één keer per jaar haar te bezoeken - en da