Hommels en homo's

Ik zat iets op te lezen toen Bas me (hard) lachende ontbrak:

"....het resultaat is een betoverende, bijna meditatieve roze wolk, druk bezocht door honingbij en homo's"


Het waren volgens hem "hommels".


Ik concludeerde:


"Het maakt mij niks uit wie op bezoek komt - als ze maar zich aan de maatregelen houden!!!"

🤪12 views0 comments

Recent Posts

See All

Afgetrokken

Het was maart 2018 en we gingen op bezoek bij iemand. We reden weg toen ik een appje stuurde aan diegene die op ons wachtte: - "We zijn afgetrokken!" Altijd leuk hoe mensen ons lachend ontvangen...!

Wat een schattige poeppie!!!

"Ze hebben een poep gekregen. Hij is zo schattig!!!" Het was een puppy, natuurlijk. Het "oe" en "u" niet goed kunnen onderscheiden blijft mijn gevaarlijkste fout, blijkbaar.... Huur en hoer, poep en p

Aanvullen of aanvoelen

"Het mooiste zou zijn als we uiteindelijk elkaar aan kunnen voelen". - jij bedoelt "aanvullen", of niet soms?! "Ja, dit!" reageerde ik, wetend dat mijn "u" mijn grootste zwakke punt is en lietend duid