Hommels en homo's

Ik zat iets op te lezen toen Bas me (hard) lachende ontbrak:

"....het resultaat is een betoverende, bijna meditatieve roze wolk, druk bezocht door honingbij en homo's"


Het waren volgens hem "hommels".


Ik concludeerde:


"Het maakt mij niks uit wie op bezoek komt - als ze maar zich aan de maatregelen houden!!!"

🤪Recent Posts

See All

Het was weer zo'n gewone dag (voor zo ver dat in ons team bestaat) op het werk toen Carolien haar punt maakte: (C)-Weet je, het is mooi gezegd dat mensen moeten gewoon hun werk leuk vinden. Maar eigen

Toen mijn Nederlands lexicon nog klein(er) was, ontdekte ik dat ik snel nieuwe woorden "op voorraad" kon krijgen als ik maar achtervoegsels aan bekende woorden wist toe te voegen. Een achtervoegsel is

De vakantie is voorbij en naast mijn e-mails en apps moet ik ook wat Nederlands inhalen. Er waren 2 weken waar ik heel weinig Nederlands heb gesproken en dat merk ik. Vandaag tijdens een vergadering l