Ik heb een baan!

In mijn plannen moest dit veel eerder gebeuren, maar tja, leven is veel complexer dan slechts een stappenplan volgen.


En als ik in de laatste paar jaar iets heb geleerd, is dat niet alles moet snel en hard gaan.

Als je zaadjes plant, kan je beter elke dag een beetje water en aandacht geven dan in één keer heel veel doen en daarna niet meer. Maar hoe je dat ook doet, er bestaan geen zekerheden. Vanuit sommige zaden komen vruchten uit, uit andere gewoon niet.


Nou, sinds mei 2016, toen ik in Nederland kwam wonen, heb ik verschillende zaden geplant. Aan sommige moest ik meer tijd besteden dan aan andere. Maar het was één die mij heel vaak bezorgdheid leverde: ze was al een mooie boompje geworden, maar er kwamen gewoon geen bloemen uit. Het duurde te lang voor mij gevoel. Ik was bang dat niet goed zou komen.

Dat was, lieve vrienden, stiekem de énige reden om misschien ooit terug naar Brazilië MÓETEN gaan.


Tot gisteren.

Want dankzij heel veel lieve mensen die ik in de laatste jaar tegen kwam en die mij hebben vertrouwd, geleernd en geholpen, heb ik nou een (geweldige) baan!!!

Als student voelde ik me daar al thuis. Maar nu ben ik officieel een trotse lid van de team Wijkdeal De Wijert. Daar blijf ik graag werken aan de (gezonde) toekomst van de wijk!


Wil je meer weten over de Wijkdeal De Wijert? www.wijkdealdewijert.nl

Recent Posts

See All

Je leven zal heel opwindend zijn. Probeer maar van vroeg af om ervan te genieten. Schrik niet van alle drukte en beroering - het hoort in jouw geval blijkbaar erbij. Je trekt aandacht op een natuurlij

Há tempos venho pensando em escrever um texto em português. Chegou a hora: Agora que o blog está censurado, esse espaço volta a ser principalmente meu e o filtro, portanto, menos rigoroso. Sempre escr