Ik heb een baan!

In mijn plannen moest dit veel eerder gebeuren, maar tja, leven is veel complexer dan slechts een stappenplan volgen.


En als ik in de laatste paar jaar iets heb geleerd, is dat niet alles moet snel en hard gaan.

Als je zaadjes plant, kan je beter elke dag een beetje water en aandacht geven dan in één keer heel veel doen en daarna niet meer. Maar hoe je dat ook doet, er bestaan geen zekerheden. Vanuit sommige zaden komen vruchten uit, uit andere gewoon niet.


Nou, sinds mei 2016, toen ik in Nederland kwam wonen, heb ik verschillende zaden geplant. Aan sommige moest ik meer tijd besteden dan aan andere. Maar het was één die mij heel vaak bezorgdheid leverde: ze was al een mooie boompje geworden, maar er kwamen gewoon geen bloemen uit. Het duurde te lang voor mij gevoel. Ik was bang dat niet goed zou komen.

Dat was, lieve vrienden, stiekem de énige reden om misschien ooit terug naar Brazilië MÓETEN gaan.


Tot gisteren.

Want dankzij heel veel lieve mensen die ik in de laatste jaar tegen kwam en die mij hebben vertrouwd, geleernd en geholpen, heb ik nou een (geweldige) baan!!!

Als student voelde ik me daar al thuis. Maar nu ben ik officieel een trotse lid van de team Wijkdeal De Wijert. Daar blijf ik graag werken aan de (gezonde) toekomst van de wijk!


Wil je meer weten over de Wijkdeal De Wijert? www.wijkdealdewijert.nl

11 views0 comments

Recent Posts

See All

Ik vertrok

Ik was er niet helemaal klaar voor, maar ik was klaar met het wachten. Na het verkopen van (bijna) alle mijn bezittingen, sloot ik precies 5 jaar geleden de deur van mijn appartement in São Paulo voor

Nieuwe taal nieuwe ik

Door het leren van een nieuwe taal heb ik een "nieuwe ik" ontdekt. Bijvoorbeeld, met betref tot netjes spreken, zou mijn moeder (als ze Nederlands kon), heel trots zijn. Ik ken en gebruik in deze taal