Ik hou je in de hoogte!

Een tijd geleden, toen we nog vanuit kantoor mochten werken, zwaaide ik iemand uit en riep spontaan:


- Ik hou je in de hoogte!


Het ging om een grote man en weer werd erom hard gelachen.

Ik begrijp het niet waarom: ik ben sterk genoeg...of niet soms?!?!


Recent Posts

See All

"Die deed vroeger actief mee maar is inmiddels afgekakt", legde ik serieus uit. A F G E K A K T: ingekakt en (daardoor) afgehaakt.

Het was weer zo'n gewone dag (voor zo ver dat in ons team bestaat) op het werk toen Carolien haar punt maakte: (C)-Weet je, het is mooi gezegd dat mensen moeten gewoon hun werk leuk vinden. Maar eigen

Toen mijn Nederlands lexicon nog klein(er) was, ontdekte ik dat ik snel nieuwe woorden "op voorraad" kon krijgen als ik maar achtervoegsels aan bekende woorden wist toe te voegen. Een achtervoegsel is