In gesprek met paal

Ik was benaderd door iemand die advies zocht over iets dat niet echt mijn specialiteit is (heb ik überhaupt een specialiteit anders dan niet aflatende taal fouten?!?!).


Ik heb ze gelijk doorverwezen naar de juiste person:

- Jij moet naar paal. Van hem kreeg ik altijd duidelijke uitleggen hierover.

- Wie?

- Paal B., de docent -benadrukte ik- Ga lekker in gesprek met paal!!!


Het ging over Paul, dames en heren! PAUL.

18 views0 comments

Recent Posts

See All

Kon(t)...

Heel erg in het begin, toen ik nog de basis van deze geweldige taal zat te leren, appte ik Bas: - jij konT beter los laten! Logisch toch? Die T...: Ik kan - ik kon jij kunt - jij "kont" wij kunnen - w

Beterscha(a)p

Een collega meldde zich ziek. Ik reageerde (en meende): - Ik wens je veel beterschaap. Pas aub goed op jezelf! Zijn antwoord kwam snel: - Wat een lieve reactie van je. Ik vraag me alleen af: vind je m

Verderkijker

Tijdens het lezen kwam ik een nieuwe woord tegen. Bas zat naast me en ik vroeg hem: - Verrekijker? Wat is dat? Hij reageert met een gebaar: duimen en wijsvingers aan elkaar en dat op zijn ogen. - "Aha