In gesprek met paal

Ik was benaderd door iemand die advies zocht over iets dat niet echt mijn specialiteit is (heb ik überhaupt een specialiteit anders dan niet aflatende taal fouten?!?!).


Ik heb ze gelijk doorverwezen naar de juiste person:

- Jij moet naar paal. Van hem kreeg ik altijd duidelijke uitleggen hierover.

- Wie?

- Paal B., de docent -benadrukte ik- Ga lekker in gesprek met paal!!!


Het ging over Paul, dames en heren! PAUL.

19 views0 comments

Recent Posts

See All

Afgetrokken

Het was maart 2018 en we gingen op bezoek bij iemand. We reden weg toen ik een appje stuurde aan diegene die op ons wachtte: - "We zijn afgetrokken!" Altijd leuk hoe mensen ons lachend ontvangen...!

Wat een schattige poeppie!!!

"Ze hebben een poep gekregen. Hij is zo schattig!!!" Het was een puppy, natuurlijk. Het "oe" en "u" niet goed kunnen onderscheiden blijft mijn gevaarlijkste fout, blijkbaar.... Huur en hoer, poep en p

Aanvullen of aanvoelen

"Het mooiste zou zijn als we uiteindelijk elkaar aan kunnen voelen". - jij bedoelt "aanvullen", of niet soms?! "Ja, dit!" reageerde ik, wetend dat mijn "u" mijn grootste zwakke punt is en lietend duid