Is naar je zin verplicht?!

Vrijwilligerswerk heeft enorm bijgedragen aan mijn integratie. Gedurende mijn eerste twee jaren in Nederland ging ik elke week sporten met gehandicapte kinderen. Dat deed ik met veel plezier en enthousiasme.


Een keer na de "training" vroeg een ouder of ik het naar mijn zin had.

Ik wist toen nog niet wat de betekenis van "naar je zin hebben" was en heb dus, voor de zekerheid, "mmm....nee hoor!" geantwoord.


Ik voelde vervolgens ongemak in de lucht. Hij was duidelijk in de war. Dus ik vroeg verder:

- is dat verplicht?!

10 views0 comments

Recent Posts

See All

Afgetrokken

Het was maart 2018 en we gingen op bezoek bij iemand. We reden weg toen ik een appje stuurde aan diegene die op ons wachtte: - "We zijn afgetrokken!" Altijd leuk hoe mensen ons lachend ontvangen...!

Wat een schattige poeppie!!!

"Ze hebben een poep gekregen. Hij is zo schattig!!!" Het was een puppy, natuurlijk. Het "oe" en "u" niet goed kunnen onderscheiden blijft mijn gevaarlijkste fout, blijkbaar.... Huur en hoer, poep en p

Aanvullen of aanvoelen

"Het mooiste zou zijn als we uiteindelijk elkaar aan kunnen voelen". - jij bedoelt "aanvullen", of niet soms?! "Ja, dit!" reageerde ik, wetend dat mijn "u" mijn grootste zwakke punt is en lietend duid