Kant-en-Klaar(komen)

Thuis hebben we een eerlijk taakverdeling, waarbij de belangrijkste is: Bas doet de boodschappen!!!


Ik heb zó een hekel aan winkelen dat dat snel naar voren kwam toen hij me "ter samenwonen" vroeg:

- "Kom je bij me wonen?"

- "Doe jíj dan alle boodschappen?!"


Grappen terzijde, hij is wél diegene die het vaakst doet.

Het is niet dat hij het leuk vindt. Maar dat, beste vrienden, is echt liefde!


De lijst doen we samen. We hebben daarvoor een WhatsApp groep "Supermarkt" ontwikkeld en daar sturen we de nodige items naartoe. Op dit manier verdwaald de lijst zich niet tussen onze dagelijks romantische berichten in (waarvan voorbeelden zijn: "Polder is goed te doen, alleen de bruggen zijn glad", "Wat een rotweer vanochtend", "Ik ook van jou" en nog duizenden foto's van de honden).

Maar laat ons even focussen op de Supermarkt groep. Ooit schreef ik:

- Soort pasta die al klaar komt.

Bas reageert:

-?!?!?!?

Ik probeer verder uit te leggen:

- Ja, voor tijdens het lopen. Een soort pasta waarbij je gewoon heet water moet toevoegen. Weet je nog?!


Eenmaal thuis met KANT-EN-KLAAR NOODLES, legde hij nog netjes uit wat "klaarkomen" precies betekent!!!

13 views0 comments

Recent Posts

See All

Afgetrokken

Het was maart 2018 en we gingen op bezoek bij iemand. We reden weg toen ik een appje stuurde aan diegene die op ons wachtte: - "We zijn afgetrokken!" Altijd leuk hoe mensen ons lachend ontvangen...!

Wat een schattige poeppie!!!

"Ze hebben een poep gekregen. Hij is zo schattig!!!" Het was een puppy, natuurlijk. Het "oe" en "u" niet goed kunnen onderscheiden blijft mijn gevaarlijkste fout, blijkbaar.... Huur en hoer, poep en p

Aanvullen of aanvoelen

"Het mooiste zou zijn als we uiteindelijk elkaar aan kunnen voelen". - jij bedoelt "aanvullen", of niet soms?! "Ja, dit!" reageerde ik, wetend dat mijn "u" mijn grootste zwakke punt is en lietend duid