Pi(e)l slikken?!

Niet iedereen weet het, maar ik moest jaren lang een bepaalde medicijn gebruiken.

Ik vind het (tegenwoordig) niet erg om daar openlijk over te hebben. Uiteindelijk is niemand perfect (zelfs ik ook niet dus! 馃槣) en dat is volgens mij precies wat de mens zo bijzonder maakt.


Maar een tijd geleden vroeg iemand (die daarover wist) hoe het met mij ging, en heel trots vertelde ik haar dat na een overleg met de arts mocht ik met de PIELEN stoppen - oftewel dat ik geen PIEL meer moet slikken!!!


"Gelukkig!!!", zei ze. Als je z贸nder dit kan, lijkt me ook beter....


Vervolgens stuurde ze me een printscreen van een woordenboek waardoor ik besefte wat ik net zei...

*Piel: de(m){en} mannelijk geslachtsdeel, penis

*Pie-len: werkwoord {pielde, h. gepield} 1.prutsen, onhandig bezig zijn, klooien. 2. een sigaret draaien.


馃檮馃槄


Nou ja, dat zijn dingen waarvaan jij 贸贸k niet afhankelijk wil zijn!!!

18 views0 comments

Recent Posts

See All

Kon(t)...

Heel erg in het begin, toen ik nog de basis van deze geweldige taal zat te leren, appte ik Bas: - jij konT beter los laten! Logisch toch? Die T...: Ik kan - ik kon jij kunt - jij "kont" wij kunnen - w

Beterscha(a)p

Een collega meldde zich ziek. Ik reageerde (en meende): - Ik wens je veel beterschaap. Pas aub goed op jezelf! Zijn antwoord kwam snel: - Wat een lieve reactie van je. Ik vraag me alleen af: vind je m

Verderkijker

Tijdens het lezen kwam ik een nieuwe woord tegen. Bas zat naast me en ik vroeg hem: - Verrekijker? Wat is dat? Hij reageert met een gebaar: duimen en wijsvingers aan elkaar en dat op zijn ogen. - "Aha