Pi(e)l slikken?!

Niet iedereen weet het, maar ik moest jaren lang een bepaalde medicijn gebruiken.

Ik vind het (tegenwoordig) niet erg om daar openlijk over te hebben. Uiteindelijk is niemand perfect (zelfs ik ook niet dus! 😜) en dat is volgens mij precies wat de mens zo bijzonder maakt.


Maar een tijd geleden vroeg iemand (die daarover wist) hoe het met mij ging, en heel trots vertelde ik haar dat na een overleg met de arts mocht ik met de PIELEN stoppen - oftewel dat ik geen PIEL meer moet slikken!!!


"Gelukkig!!!", zei ze. Als je zónder dit kan, lijkt me ook beter....


Vervolgens stuurde ze me een printscreen van een woordenboek waardoor ik besefte wat ik net zei...

*Piel: de(m){en} mannelijk geslachtsdeel, penis

*Pie-len: werkwoord {pielde, h. gepield} 1.prutsen, onhandig bezig zijn, klooien. 2. een sigaret draaien.


🙄😅


Nou ja, dat zijn dingen waarvaan jij óók niet afhankelijk wil zijn!!!

Recent Posts

See All

"Die deed vroeger actief mee maar is inmiddels afgekakt", legde ik serieus uit. A F G E K A K T: ingekakt en (daardoor) afgehaakt.

Het was weer zo'n gewone dag (voor zo ver dat in ons team bestaat) op het werk toen Carolien haar punt maakte: (C)-Weet je, het is mooi gezegd dat mensen moeten gewoon hun werk leuk vinden. Maar eigen

Toen mijn Nederlands lexicon nog klein(er) was, ontdekte ik dat ik snel nieuwe woorden "op voorraad" kon krijgen als ik maar achtervoegsels aan bekende woorden wist toe te voegen. Een achtervoegsel is