Pi(e)l slikken?!

Niet iedereen weet het, maar ik moest jaren lang een bepaalde medicijn gebruiken.

Ik vind het (tegenwoordig) niet erg om daar openlijk over te hebben. Uiteindelijk is niemand perfect (zelfs ik ook niet dus! 😜) en dat is volgens mij precies wat de mens zo bijzonder maakt.


Maar een tijd geleden vroeg iemand (die daarover wist) hoe het met mij ging, en heel trots vertelde ik haar dat na een overleg met de arts mocht ik met de PIELEN stoppen - oftewel dat ik geen PIEL meer moet slikken!!!


"Gelukkig!!!", zei ze. Als je zónder dit kan, lijkt me ook beter....


Vervolgens stuurde ze me een printscreen van een woordenboek waardoor ik besefte wat ik net zei...

*Piel: de(m){en} mannelijk geslachtsdeel, penis

*Pie-len: werkwoord {pielde, h. gepield} 1.prutsen, onhandig bezig zijn, klooien. 2. een sigaret draaien.


🙄😅


Nou ja, dat zijn dingen waarvaan jij óók niet afhankelijk wil zijn!!!

20 views0 comments

Recent Posts

See All

Afgetrokken

Het was maart 2018 en we gingen op bezoek bij iemand. We reden weg toen ik een appje stuurde aan diegene die op ons wachtte: - "We zijn afgetrokken!" Altijd leuk hoe mensen ons lachend ontvangen...!

Wat een schattige poeppie!!!

"Ze hebben een poep gekregen. Hij is zo schattig!!!" Het was een puppy, natuurlijk. Het "oe" en "u" niet goed kunnen onderscheiden blijft mijn gevaarlijkste fout, blijkbaar.... Huur en hoer, poep en p

Aanvullen of aanvoelen

"Het mooiste zou zijn als we uiteindelijk elkaar aan kunnen voelen". - jij bedoelt "aanvullen", of niet soms?! "Ja, dit!" reageerde ik, wetend dat mijn "u" mijn grootste zwakke punt is en lietend duid