Pilo(o)t

"Daar draait sinds vorige jaar een piloot project", zei ik denkend dat ik niet duidelijker kon zijn...


- Waar heb je het over, Adriana?


"Dat ze daar al mee bezig zijn met het experimenteren", reageerde ik een beetje teleurgesteld. Ik bedoel, hoezo was dat zinnetje niet duidelijk genoeg?!


Iedereen lacht.

Wat daar bestaat is natuurlijk een PILOTproject...!

17 views0 comments

Recent Posts

See All

Afgetrokken

Het was maart 2018 en we gingen op bezoek bij iemand. We reden weg toen ik een appje stuurde aan diegene die op ons wachtte: - "We zijn afgetrokken!" Altijd leuk hoe mensen ons lachend ontvangen...!

Wat een schattige poeppie!!!

"Ze hebben een poep gekregen. Hij is zo schattig!!!" Het was een puppy, natuurlijk. Het "oe" en "u" niet goed kunnen onderscheiden blijft mijn gevaarlijkste fout, blijkbaar.... Huur en hoer, poep en p

Aanvullen of aanvoelen

"Het mooiste zou zijn als we uiteindelijk elkaar aan kunnen voelen". - jij bedoelt "aanvullen", of niet soms?! "Ja, dit!" reageerde ik, wetend dat mijn "u" mijn grootste zwakke punt is en lietend duid