Spar(r)en

Na een leuke brainstormsessie op het werk, nam ik even de tijd om iemand te bedanken voor haar tijd.


Ik schreef:

"Het was weer leuk om samen te sparen...blablabla"


Haar reactie was:

"Ja, het was zeker mooi spaRRen!"


En hoewel in één uur sparen was ook niet verkeerd geweest, besefte ik me dat ik - naast mijn moeite met dubbele klinkers - blijkbaar óók voor het effect van bepaalde dubbele médeklinkers doof ben!!!


Sh*t! Daar gaan we weer...! 😩
7 views0 comments

Recent Posts

See All

Kon(t)...

Heel erg in het begin, toen ik nog de basis van deze geweldige taal zat te leren, appte ik Bas: - jij konT beter los laten! Logisch toch? Die T...: Ik kan - ik kon jij kunt - jij "kont" wij kunnen - w

Beterscha(a)p

Een collega meldde zich ziek. Ik reageerde (en meende): - Ik wens je veel beterschaap. Pas aub goed op jezelf! Zijn antwoord kwam snel: - Wat een lieve reactie van je. Ik vraag me alleen af: vind je m

Verderkijker

Tijdens het lezen kwam ik een nieuwe woord tegen. Bas zat naast me en ik vroeg hem: - Verrekijker? Wat is dat? Hij reageert met een gebaar: duimen en wijsvingers aan elkaar en dat op zijn ogen. - "Aha