Spar(r)en

Na een leuke brainstormsessie op het werk, nam ik even de tijd om iemand te bedanken voor haar tijd.


Ik schreef:

"Het was weer leuk om samen te sparen...blablabla"


Haar reactie was:

"Ja, het was zeker mooi spaRRen!"


En hoewel in één uur sparen was ook niet verkeerd geweest, besefte ik me dat ik - naast mijn moeite met dubbele klinkers - blijkbaar óók voor het effect van bepaalde dubbele médeklinkers doof ben!!!


Sh*t! Daar gaan we weer...! 😩
7 views0 comments

Recent Posts

See All

Afgetrokken

Het was maart 2018 en we gingen op bezoek bij iemand. We reden weg toen ik een appje stuurde aan diegene die op ons wachtte: - "We zijn afgetrokken!" Altijd leuk hoe mensen ons lachend ontvangen...!

Wat een schattige poeppie!!!

"Ze hebben een poep gekregen. Hij is zo schattig!!!" Het was een puppy, natuurlijk. Het "oe" en "u" niet goed kunnen onderscheiden blijft mijn gevaarlijkste fout, blijkbaar.... Huur en hoer, poep en p

Aanvullen of aanvoelen

"Het mooiste zou zijn als we uiteindelijk elkaar aan kunnen voelen". - jij bedoelt "aanvullen", of niet soms?! "Ja, dit!" reageerde ik, wetend dat mijn "u" mijn grootste zwakke punt is en lietend duid