Taal is zeg maar echt mijn ding

Van Paulien Cornelissen.

De tweede boek van het jaar is (net zoals de hiervoor "de Alchemist") ook een boek die ik voor de tweede keer las.


Leuk om te merken dat terwijl ik in 2018 niet eens de helft van de humoristische opmerkingen over de Nederlandse taal begreep, ik nu te minste 3/4 wel kon volgen.

De andere 1/4 mis ik gewoon door een gebrek in context, denk ik - Dingen die in Nederland zijn gebeuren terwijl ik hier nog niet was, bijvoorbeeld.



Recent Posts

See All

Het was maandag 8 uur in de ochtend. Ik zat al zo'n twee uur te werken, waardoor de excuus "ik was nog niet helemaal wakker" vervalt. Ik ontving een digitale flyer die duidelijk gericht op ouderen was

Bijna 6 jaar geleden vertrok ik en liet ik al mijn geliefde -behalve mijn honden- achter. Om mijn moeder gerust te stellen belofte ik om in principe minstens één keer per jaar haar te bezoeken - en da