Uitgerekend

Een vriendin van mij belde gisteren met (figuurlijk) groot nieuws:

- "We zijn zwanger", zegt ze.

(Werkelijk) nog klein nieuws dus...


Na alle felicitaties en vrolijke reacties (waarna ik stiekem ze ook nog "sterkte" wenste), vroeg ik:

- ...en voor waneer ben je ingepland?

Recent Posts

See All

"Die deed vroeger actief mee maar is inmiddels afgekakt", legde ik serieus uit. A F G E K A K T: ingekakt en (daardoor) afgehaakt.

Het was weer zo'n gewone dag (voor zo ver dat in ons team bestaat) op het werk toen Carolien haar punt maakte: (C)-Weet je, het is mooi gezegd dat mensen moeten gewoon hun werk leuk vinden. Maar eigen

Toen mijn Nederlands lexicon nog klein(er) was, ontdekte ik dat ik snel nieuwe woorden "op voorraad" kon krijgen als ik maar achtervoegsels aan bekende woorden wist toe te voegen. Een achtervoegsel is