Uitgerekend

Een vriendin van mij belde gisteren met (figuurlijk) groot nieuws:

- "We zijn zwanger", zegt ze.

(Werkelijk) nog klein nieuws dus...


Na alle felicitaties en vrolijke reacties (waarna ik stiekem ze ook nog "sterkte" wenste), vroeg ik:

- ...en voor waneer ben je ingepland?

Recent Posts

See All

Het was weer zo'n gewone dag (voor zo ver dat in ons team bestaat) op het werk toen Carolien haar punt maakte: (C)-Weet je, het is mooi gezegd dat mensen moeten gewoon hun werk leuk vinden. Maar eigen

Toen mijn Nederlands lexicon nog klein(er) was, ontdekte ik dat ik snel nieuwe woorden "op voorraad" kon krijgen als ik maar achtervoegsels aan bekende woorden wist toe te voegen. Een achtervoegsel is

De vakantie is voorbij en naast mijn e-mails en apps moet ik ook wat Nederlands inhalen. Er waren 2 weken waar ik heel weinig Nederlands heb gesproken en dat merk ik. Vandaag tijdens een vergadering l