Mijn naam is Adriana Overgoor. Ik ben op 12 juni 1986 in Sao Paulo, Brazilië, geboren. Mijn leven bestaat al sinds mijn vroege jeugd voor een groot deel uit sport.

 

Sport is mijn passie en zorgt dat ik met enthousiasme en positiviteit door het leven ga. Bovendien heeft het mij de kans gegeven de wereld zien.

Mijn vader is in Nederland geboren en van hem kreeg ik veel van de Nederlandse cultuur mee, waardoor ik als jong een grote bewondering voor dit land had. In Nederland wonen was daarom altijd mijn droom en doel. In 2016 kreeg ik de kans mijn dit waar te maken - En heb ik mijn twee honden/beste vrienden en trainingsmaatjes mee genomen!.

 

Mijn doorzettingsvermogen, makkelijk kunnen aanpassen aan nieuwe omstandigheden en risico’s durven nemen, wat ik geleerd heb door het sporten op hoog niveau, is mij goed van pas gekomen bij het opbouwen van een leven, een netwerk en een carrière in een nieuwe land.

 

Mijn grootste drijfveer is om mensen door sport en bewegen te motiveren en te helpen het beste in hun leven te bereiken (Lees reviews hier).

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!